Mi vodimo računa o pravilnoj ishrani i neprekidno se trudimo da potrošačima ponudimo raznolike proizvode koji odgovaraju njihovim potrebama u ishrani, istovremeno nastavljajući da pružamo visoko kvalitetan i ukusan proizvod.

Woman licking Ice Lolly

Širom sveta, na svakom našem tržištu, pronaći ćete FRONERI proizvode koji imaju porcije sa malo kalorija ili sa malo masti, sa smanjenim šećerom ili bez dodatka šećera, bez laktoze, bez glutena ili veganske - da navedemo samo nekoliko. Pružajući ovaj spektar opcija, prepuštamo potrošaču da izabere ono što je baš njemu potrebno. Verujemo u umereno konzumiranje, radi postizanja uravnotežene i zdrave ishrane.

Posvećeni smo pružanju informacija na našim ambalažama, o načinu ishrane i zdravlju, koje su transparentne i podržane činjenicama i uvek ohrabrujemo potrošače da donose informisane odluke o svojoj ishrani. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa nutritivnim podacima o bilo kojem od naših proizvoda, obratite se našem prijateljski nastrojenom timu za potrošače, FRONERI, u vašoj zemlji i oni će vam rado pomoći.

Ispod možete pronaći više informacija o našim smernicama.

DEČIJI PROIZVODI

Svi dečiji proizvodi, koji su trentno dostupni u Adriatic region ispunjavaju FRONERI kriterijume (po porciji).
• <110Kcal
• <12g šećera
• <3.8g zasićenih masnih kiselina

MILKA, OREO and TOBLERONE are trademarks of the Mondelez International Group, used under license

NIRVANA, ALOMA, BEST, TOPGUN, PIRULO, NESQUIK, KITKAT and FAMILIA HIT are trademarks of Société des Produits Nestlé S.A, Vevey, Switzerland, used under license